kajo@diaryland
» Gästbok
» Mejl

» Arkiv
» Stängt – Kajo bor inte här längre
» Sprängkraft
» En ny bubbla
» Bekvämt vs Bra
» Presentpack


2008-05-13 - Intresse ljuger inte

Scooby och jag har ett par rundor där han kan gå lös. Vi går där varje dag och jag vet precis vad jag måste se upp med. Det gäller några bilvägskorsningar, och möten med vissa andra hundar.

Därför var jag helt oförberedd på det som hände i dag. Jag babblade glatt i telefon med mams när jag i ögonvrån såg Scooby pipa iväg åt ett helt oväntat håll. Jag ropade och det riktigt syntes hur han blundade med öronen. Jag fattade ingenting, det stod en kille på en parkering men det var inte dit Scooby skulle.

Jag fick bråttom att se efter vart jycken var på väg... han slank in bakom en lastbil? Vad sjutton skulle han göra där?!

På lastbilens bakgavellyft stod en pall med en låg trave omärkta, halvgenomskinliga säckar, fyllda med nåt oklart brunt innehåll. Där intill stod Scooby och sniffade med lång hals och ännu längre näsa. Jag röt och Scooby slank därifrån med svansen mellan benen.

Sen lyfte jag blicken och läste vad det stod på lastbilen: Fodax Hundmat.!!! *hahaha* Det var våm och rått kött i säckarna. Inte konstigt att lillvännen blev så intresserad att han glömde allt annat.» Kommentera


« Förra | Nästa » 
bara ett rosa streck