kajo@diaryland
» Gästbok
» Mejl

» Arkiv
» Stängt – Kajo bor inte här längre
» Sprängkraft
» En ny bubbla
» Bekvämt vs Bra
» Presentpack


2008-09-28 - Bloggstatistik

Om jag räknade rätt så har jag nu gjort 916 inlägg här på dagbokslandet sedan starten 2001. Räknaren som tickat sedan 2002 står på över 57.000 sidvisningar. Rekordåret 2003 knåpade jag ihop 194 inlägg.

Jag grunnade över detta med anledning av min förestående bloggflytt. Det kommer att ske, oklart när och vart. Då kan jag inte ta med mig nåt av det gamla eftersom dagbokslandet inte erbjuder någon exportfunktion. Kanske behöver man inte spara på allt gammalt junk heller.

Jag bloggade för all del före 2001 men då kallades det dagbok och jag sparade inte nåt av det. Det är lite som med dagstidningar, man ser inte värdet i tidningar som är tre dagar eller två månader gamla – men tio år senare är de roliga att hitta. Så är det med mina dagboksinlägg också.


På dagens att göra-lista hade jag fyra saker:
- dammsuga
– bada hunden
- fixa nytt bokföringsprogram
- ringa ett samtal som kunde bli obehagligt

Jag kan bocka av alltihop, även om bokföringsprogramspunkten blev snöpligt kort. Jag hade ju tänkt installera och konfigurera det så att det var klart att använda, men leverantören har beställning via mejl(! – sååå 1999) så jag har inte fått programvaran än. De jobbar visst inte på söndagar. Det borde inte jag heller.

Och det potentiellt obehagliga samtalet blev trevligt.

Som bonus gick jag iväg med sex kilo tidningar till pappersåtervinningen en kilometer härifrån.» Kommentera


« Förra | Nästa » 
bara ett rosa streck