kajo@diaryland
» Gästbok
» Mejl

» Arkiv
» Stängt – Kajo bor inte här längre
» Sprängkraft
» En ny bubbla
» Bekvämt vs Bra
» Presentpack


2006-04-02 - Uppe med tuppen

Söndag. Den första dan på evigheter när jag skulle kunna ta sovmorgon.

Då vaknade jag 05:45 och kunde inte somna om.

Låg i en timme och vred mig, försökte hitta en bekväm ställning, men nej. I huvudet den ena viktiga frågan efter den andra: Vilken låda ska jag ta till sytrådsrullarna sedan när jag ska packa upp i hobbyrummet? Har jag sladdar så det räcker till kontoret? Jag måste verkligen ordna en sockel under den högra garderoben, jag blir knäpp på att de är olika höga, sååååå fult. Och byta till likadana knoppar på dörrarna. Hur ska jag få fast den här sänghimmeln som jag vill ha, kan man borra i taket utan att putsen trillar ner?

Sen började magen skrika om frukost och då gav jag upp, klädde på mig och raglade ut med hunden (som för övrigt inte alls kunde begripa vad vi skulle ut så tidigt för).

Men i morgon, då är det måndag, och då garanterar jag att ögonen är igenklistrade och hjärnan omöjlig att starta före sju-åtta.

Å andra sidan. Det blev en hel massa gjort: diskade, skurade köket, bar ut sopor, handtvättade grytlappar och vantar, lagade min vinterjacka, släpade upp lite grejer på vinden, sågade massor av hål (sockellisterna i kontoret är högre än de prefabricerade urtagen i mina Billy-hyllor, och så skulle det ju vara för el, tele och andra sladdar också), plockade upp några böcker, uppdaterade hemsidan åt en förening... och än är det inte slut på dan.» Kommentera


« Förra | Nästa » 
bara ett rosa streck