kajo@diaryland
» Gästbok
» Mejl

» Arkiv
» Stängt – Kajo bor inte här längre
» Sprängkraft
» En ny bubbla
» Bekvämt vs Bra
» Presentpack


2006-03-23 - Ett osannolikt fynd

För nästan två veckor sedan promenerade jag och Scoobs från vårt nya chateau till B, en sträcka på kanske 3 kilometer, för att skruva ner hyllor som jag hade kvar i förrådet. Det var kalasfint väder och jag fick lätta på klädseln lite. Väl i färd med skruvandet ringde en vän och ville ha bärhjälp. Jag ställde så klart upp och vi blev hämtade med bil.

Senare upptäckte jag att min ena handske försvunnit, och när jag burit klart åkte jag tillbaka för att leta efter den. Vi gick grundligt tillväga men hittade inget varken i förrådet, utanför huset, på parkeringen eller i bilen.

Nästa dag promenerade jag samma sträcka fram och tillbaka för att se om jag möjligen kunde ha tappat handsken längs vägen. Men nej.

Den andra handsken låg ensam hemma på hatthyllan. Jag borde ju slänga den men hade liksom svårt att få det gjort.

I dag åkte jag bil till mattbutiken på Bs gata. Vad fick jag se där på mittlinjen strax före den allra mest trafikerade rondellen, om inte en svart handske? Det kunde väl ändå inte...? Nej, slog jag bort tanken. Men på vägen tillbaka såg jag den igen, och den liksom vinkade lite åt mig i vinden. Jag stannade.

Jo, det var min handske..!

Man kan se att mockafodringen i handflatan blivit lite gråare men annars märks det inte alls att den varit på vift i två veckor.» Kommentera


« Förra | Nästa » 
bara ett rosa streck