kajo@diaryland
» Gästbok
» Mejl

» Arkiv
» Stängt – Kajo bor inte här längre
» Sprängkraft
» En ny bubbla
» Bekvämt vs Bra
» Presentpack


2006-02-23 - Djuriskt

Scoobs och jag promenerade i mörkret uppe på berget häromkvällen, då det plötsligt stod ett rådjur framför oss på stigen. Tiden stannade för ett ögonblick medan vi orörliga stirrade på varandra. Lyckligtvis var det jag som fann mig först och hann haffa jycken i selen innan rådjuret satte av i trav åt ett annat håll.

Vi träffar ganska ofta på vilda djur: ekorrar, igelkottar (fast inte på vintern), harar och rävar, även mitt inne i stan. En del av dem är förslagna nog att använda övergångsställena (vilket har att göra med att de ofta följer cykelvägarna).

Mer om djur: Vi pratade om sömnad, knappnålar och hjälpsamma små individer i dag. Det fick mig att tänka på när jag skulle klä om mina två fåtöljer, eller rättare sagt sy lösa överdrag till dem. Stolens omkrets var ungefär två meter och jag kröp med näsan en decimeter ovanför golvet medan jag mödosamt nålade den nedre fållen till rätt höjd. När jag var nästan klar hörde jag ett mystiskt litet "plink", och ett till, och ett till...? Det visade sig att Macro plockat ut nästan alla knappnålarna och släppt dem på golvet. Han kan bara inte motstå nålar; kommer han åt så stoppar han ner hela nosen i nålburken och roffar åt sig...

För övrigt har nedräkningen börjat. Nästa vecka blir det nog flytt.» Kommentera


« Förra | Nästa » 
bara ett rosa streck