kajo@diaryland
» Gästbok
» Mejl

» Arkiv
» Stängt – Kajo bor inte här längre
» Sprängkraft
» En ny bubbla
» Bekvämt vs Bra
» Presentpack


2006-01-14 - Dagens garv...

Ni som varit med ett tag vet att jag är väldigt intresserad av miljöfordon och alternativa bränslen. Etanolbilar har jag skrivit om flera gånger, både generellt och om min egen, men av nån anledning som jag inte längre kommer ihåg så har jag inte knystat särskilt mycket om elbilar.

Det är hur som helst min absoluta övertygelse att batteri-elbilar är den bästa lösningen på vårt vardagliga transportbehov, i alla fall där man inte kan åka tunnelbana. Inga som helst utsläpp, förnybar energi, driftkostnad på 1 (en!) krona per mil, gratis parkering. Självklart köpte jag därför en elbil.

Sen blev jag sjuk och flyttade från B, och hade inte längre möjlighet att ha tre bilar. När en gubbe erbjöd sig att köpa elbilen sålde jag den för mindre än hälften av vad jag gett själv, bara för att snabbt bli av med den. Det lättade det massiva trycket just då. Förmodligen hade jag fått mer betalt om jag annonserat ut den, men jag orkade bara inte.

I dag såg jag den utannonserad med alla fördelar uppräknade. Sedan läste jag priset och satte nästan teet i halsen. Han begär sex gånger så mycket som han köpte den för... Friskt vågat men synnerligen otroligt att han får det - fast om nån prutar ner den till hälften så tjänar han ändå stort på affären. :-)» Kommentera


« Förra | Nästa » 
bara ett rosa streck