kajo@diaryland
» Gästbok
» Mejl

» Arkiv
» Stängt – Kajo bor inte här längre
» Sprängkraft
» En ny bubbla
» Bekvämt vs Bra
» Presentpack


2006-08-03 - Något att se fram emot

Sex dagars semester har jag haft i sommar, plus några stulna halvlata dagar mitt i veckorna och förhållandevis lediga helger.

Denna uteblivna långledighet beror inte på att jag har så fantastiskt mycket jobb, utan på att jag inte får något färdigt, vilket i sin tur huvudsakligen beror på att jag väntar på att folk ska leverera smågrejer till mig, vilket de inte gör, eftersom de har semester eller jobbar som intensivast med annat, och så ägnar jag hela dagar åt att jaga dem via epost och mobiltelefon.

Nästa vecka måste allt vara klart, och jag tror minsann att det faktiskt kan vara det. Men då måste jag genast kasta mig in i nästa mastodontprojekt som det numera är alarmerande bråttom med.

Som tröst planerar jag en minitripp, fyra dagar i London, i slutet av september. Ahhh, London... :-) Det är åratal sedan jag var där sist. Kommer knappt ihåg tunnelbanelinjerna. Jag måste leta fram A-Z-kartan och guideböckerna! Få se nu, de ligger förmodligen längst ner i en låda i förrådet på landet. Ja ja, det är ju inte september än.

För övrigt har Scoobs begått kanotpremiär. Han var jätteduktig och låg alldeles stilla, utom när nån (nämner inte namn men det var inte jag :-) oavsiktligt skyfflade sjövatten på honom med paddeln. Fyra gånger...» Kommentera


« Förra | Nästa » 
bara ett rosa streck