kajo@diaryland
» Gästbok
» Mejl

» Arkiv
» Stängt – Kajo bor inte här längre
» Sprängkraft
» En ny bubbla
» Bekvämt vs Bra
» Presentpack


2008-09-03 - Två veckor senare

* Stumpan har ätit upp sin medicin och jag hoppas att hon mår bra. Det ser så ut. Fast jag tror att hon har besvär med tänderna.

* Jag har varit i huvudstaden på arbetsmöte och sedan blev det tid att träffa T. Vi sprang i affärer och åt trerättersmiddag. Roligt. :-)

* Mindre skojigt var det att åka nattåg åt båda hållen. Förr kunde jag sova under nästan vilka förutsättningar som helst. Nu kan jag det inte. Helt klart inte på tåg.

* Jag har packat sex kartonger böcker och jag tror det blir två till. Nu börjar det finnas lite luft i hyllorna och jag har gjort fler insikter. Jag har packat undan flera dyra inredningsböcker av Lage Stone och jag inser ju nu att jag inte har samma smak som den karln, så varför fortsätta köpa dem? Jag borde verkligen inte köpa pyssel- och inredningsböcker som jag inte bläddrat i. Å andra sidan är några av mina favoriter just sådana som jag köpt via nätet och aldrig hade kunnat köpa om det vore ett grundkrav att jag skulle ha bläddrat i dem först. Så jag antar att jag kommer att fortsätta köpa böcker endast med ledning av omslaget, och fortsätta sortera ut dem.» Kommentera


« Förra | Nästa » 
bara ett rosa streck