kajo@diaryland
» Gästbok
» Mejl

» Arkiv
» Stängt – Kajo bor inte här längre
» Sprängkraft
» En ny bubbla
» Bekvämt vs Bra
» Presentpack


2006-09-03 - Upptäckter

Jobb, jobb och mera jobb fyller mina dygn.

Scoobs har varit på landet i över en vecka för att jag ska kunna flänga runt på dagarna och sitta vid datorn till midnatt på kvällarna. Tyvärr har jag inte kommit närmare målet för det; omvärlden har ständigt nya behov och jag har förtvivlat svårt att säga nej. Dessutom har det som först verkade som en liten snabbt avklarad tjänst vid flera tillfällen vuxit till heldagssysselsättningar och mer.

Nu har jag beställt hemleverans av hund vid tillfälle. Jag har krafskli- och promenadabstinens men jag känner inte att jag har tid att åka och hämta honom, är inte det sjukt..?

Efter de magiska datumen i mitten av september ska jag ha semester!!! Åtminstone en vecka... kanske-kanske rentav en och en halv... Jag tränar på att säga TVÅ veckor. Men Londonresan verkar inte bli av för vi har fortfarande inte bokat biljetter och hotell.

Nu nånting helt annat. Dagens skönaste kommentar hittade jag via en bekant vars syster och svåger alldeles nu blivit föräldrar genom adoption. Svågern var ute på promenad med nya barnet i sele på magen när de nästan blev påsprungna av en man som inte såg barnet. Svågern beskrev häpet sin enormt starka försvars-/skyddsreaktion: "Det svartnade för ögonen och jag laddade för att ge på honom en rak höger!" När känslosvallet lagt sig insåg han att det var en effekt av fadersinstinkten som alldeles nyss slagits på, och kommenterade den förundrat: "Det är som att åka charter till en ny världsdel i sitt eget huvud."
» Kommentera


« Förra | Nästa » 
bara ett rosa streck