kajo@diaryland
» Gästbok
» Mejl

» Arkiv
» Stängt – Kajo bor inte här längre
» Sprängkraft
» En ny bubbla
» Bekvämt vs Bra
» Presentpack


2006-05-10 - Bokshopping del 563

Tips till boktokar: www.bookcloseouts.com är en firma som specialiserat sig på restpartier av böcker. Ständig bokrea kan man säga.

Eftersom den är amerikansk är utbudet gediget. Intresserad av hobby och handarbete? Det finns över 800 titlar att välja bland bara i den kategorin. De billigaste från $0,99 och många fina fynd för 4-5 dollar. Dollarn står i 7,30 nu. Visst, portot tillkommer men det är ändå en bra affär (om man läser på engelska förstås).

Jag har till exempel beställt The Quilter´s Block Bible för motsvarande 95 spänn. Hos Adlibris kostar den 235 kronor plus 19 kronor i frakt, summa 254 kronor. Även om jag nu skulle ha beställt bara den från www.bookcloseouts.com så skulle priset inklusive frakt ligga på cirka 165 kronor. (Det är en tung pjäs...) Men jag kan ju förstås inte bara köpa en bok, så i mitt paket ligger det ytterligare några titlar och då blir fraktkostnaden per styck lägre. Man kan se frakt och totalpris innan man slutgiltigt bekräftar köpet. Jag brukar ta standard shipping och det tar sällan mer än en vecka.» Kommentera


« Förra | Nästa » 
bara ett rosa streck