kajo@diaryland
» Gästbok
» Mejl

» Arkiv
» Stängt – Kajo bor inte här längre
» Sprängkraft
» En ny bubbla
» Bekvämt vs Bra
» Presentpack


2006-01-20 - Skurar

Jämrans busväder. Minusgrader, snålblåst och små vassa flingor som biter en i ansiktet och kryper innanför kragen. Enda trösten är att Scoobs inte heller är så sugen på att promenera...

Jag ska inom kort hjälpa till med en flyttstädning. Som van flyttare (personligt rekord: 9 gånger på 11 år) ivrar jag för att om möjligt grovstäda De Tre Stora - det vill säga kök, badrum och fönster- i förväg.

En snabb besiktning av badrummet visade att duschen hade kalk- och tvålavlagringar från 1986 ungefär. En verklig utmaning ... trodde jag. Men en omgång med Euroshoppers badrumsrengöring löste nästan hela problemet. Sprejades på ena dagen och duschades bort med högt tryck nästa dag. Det var en fröjd att se beläggningarna krulla upp sig och sköljas bort som färgflagor... Några små områden behövde en omgång till och lite snabb gnuggning med svamp. Nu är duschen som ny. Fantastiskt.

Flaskan kostade under nio (9) kronor, rena fyndet. Luktar gott också. Verkar nästan för bra att vara sant, nån hake måste det väl vara? Om det är miljöovänligt vill jag helst inte veta det.

Edit: Det är faktiskt ett sånt där fågelmärke på flaskan så det kan inte vara så illa...» Kommentera


« Förra | Nästa » 
bara ett rosa streck